Oana Roman este foarte apropiată de mama sa, iar de când femeia s-a îmbolnăvit, ea și sora sa îi sunt tot mai aproape și se asigură că femeia respectă toate recomandarile medicilor. Partenera de viață a lui Marius Elisei și-a ținut mereu fanii la curent în ceea ce privește starea de sănătate a femeii care i-a dat viață, iar recent le-a mai făcut o serie de dezvăluiri, chiar pe contul ei oficial de Instagram.

Oana Roman are o relație foarte bună cu mama sa și își dorește ca femeia să primească, dacă se poate, cele mai bune îngrijiri. Acum foarte puțin timp, vedeta a povestit în mediul online că este nevoită să se prezinte din nou la medic cu Mioara Roman, care are nevoie de un alt consult și nu a putut merge singură, ci însoțită de sora ei, Catinca, femeia care le-a fost mereu alături indiferent de situație.

Oana Roman, cu mama ei la doctor

Iubita lui Marius Elisei a zis despre mama ei că este bine, este monitorizată și supravegheată în permanență, dar este nevoie de încă un consult. Ea speră ca în urma acestor tratamente să fie din ce în ce mai bine, pentru că se gândește zilnic la mama sa, pe care ar vrea să o mai aibă alături mulți ani de acum încolo. Tratamentul Mioarei Roman a fost schimbat, pentru a ajuta la recuperarea mai rapidă a acesteia și rămâne de văzut ce se va mai întâmpla, mai ales că vedeta își va ține sigur fanii la curent cu ultimele detalii despre starea de sănătate a mamei sale și a Catincăi.

”Gata, merg iar cu mama la doctor, la încă un consult, o aștept pe Catinca să vină și ea. Ea este bine, monitorizată și supravegheată permanant. Dar vom merge la încă un consult din seria multelor consultații pe care le-am făcut în ultima vreme. Sper, ca într-un final, tot tratamentul să fie la zi, pentru că i-au schimbat foarte mult din tratament. Vom vedea ce o fi”, a spus Oana Roman pe contul ei de Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.