Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi, chiar dacă la începutul relației nu era foarte multă lume de acord cu ei. Mulți i-au judecat pentru faptul că ei veneau din alte căsnicii și persoanele din jurul lor aveau impresia că au fost distruse două căsnicii. Odată cu trecerea timpului, vedetele au demonstrat că relația lor este una foarte, foarte puternică și au făcut chiar și doi copii superbi, care le fac zilele mai frumoase și de care sunt mândri.

La începutului relație, acum mai mulți ani, ei nu se afișau împreună și se ascundeau de ochii lumii, preferând să nu fie surprinși de camere sau să dea interviuri despre ceea ce se petrecere între. Antonia spune despre perioada respectivă că a fost una foarte frumoasă, care i-a ajutat la crearea unei legături puternice și care i-a făcut să se iubească din ce ce în ce mai tare, iar mai apoi să realizeze că sunt făcuți unul pentru celălalt. Alex Velea a reușit să o cucerească pe frumoasa lui iubită datorită faptului că i-a fost mereu alături și că a dat dovadă de bunătate.

Antonia, despre începurile relației

„A fost o perioadă frumoasă în care am creat o legătură puternică între noi, ca oameni întâi și abia apoi ca iubiți. Mi-a fost alături, este un om cald, calm și bun.”, a spus Antonia pentru viva.ro.

Frumoasa artistă este de părere că ascunderea relației lor a fost cea mai ușoară cale la vremea aceea, pentru că oamenii judecă ușor, fără informați clare sau reale. Le-a fost foarte greu să facă acest lucru, dar pentru ea este important doar că au reușit să treacă peste toate, iar acum sunt fericiți și că au o familie frumoasă, plină de iubire și o relație solidă.

„Știam că oamenii judecă ușor, pe informații care erau speculate, nu pe informații reale, așa că asta a fost calea cea mai ușoară cale... să ne ascundem. Deși a fost extraordinar de greu să facem acest lucru. Important este că a trecut, că suntem fericiți, că suntem bine, că avem o familie frumoasă și că avem o relație solidă, cu multă iubire.”, a mai zis Antonia pentru sursa citată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.