Daniel Pavel este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de la noi din țară. „Domnul Dan”, cum l-au alintat concurenții de la Survivor România, le-a câștigat simpatia celor de acasă, dar și pe cea a celor care au participat la acest concurs. Faptul că a stat departe de casă luni bune l-a făcut pe el să înțeleagă faptul că o iubește enorm pe femeia de lângă el și că își dorește să o aibă alături pentru tot restul vieții sale.

Nu a stat prea mult pe gânduri și imediat după ce s-a întors din Republica Dominicană, prezentatorul a cerut-o de soție pe Marina, partenera sa de viață. Ea a acceptat imediat și le-a arătat fanilor din mediul online inelul de logodnă într-un mod original, iar ei au înțeles că vrea să le transmită, de fapt, un alt mesaj. E bine, la câteva săptămâni distanță de la cererea în căsătorie, Daniel Pavel a făcut primele declarații despre nuntă.

Daniel Pavel se pregătește pentru marele eveniment

Moderatorul TV și frumoasa lui logodnică sunt împreună de mai bine de șapte ani, dar se înțeleg la fel de bine ca la început și sunt gata pentru a-și uni destinele atât în fața stării civile, cât și în fața lui Dumnezeu. În cazul lor, diferența de vârstă nu a stat niciodată în calea fericirii lor. Până acum, deși are 44 de ani, el nu a mai fost căsătorit și a mărturisit că Marina va fi prima și singura lui soție. O iubește enorm și este convins că vor fi împreună pentru totdeauna.

„Nu am fost căsătorit, dar Marina va fi prima și singura soție”, a declarat Daniel Pavel pentru click.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 August 2021 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.