Bogdan de la Ploiești a avut parte de o întâmplare care i-a lăsat un gust amar, în timp ce se îndrepta către casa părinților săi. Chiar în fața sa a avut loc un accident grav, iar el a sărit imediat în ajutorul victimei, iar mai apoi le-a vorbit fanilor săi din mediul online despre situația groaznică prin care a fost nevoit să treacă.

Nu îi este dat prea des să vadă așa ceva. Prietenul lui Jador a fost martorul unui accident grav, care s-a petrecut la doar câțiva metri în fața acestuia. Artistul mergea către Bârlad, la casa părintească, moment în care un TIR care venea de pe contrasens s-a răsturnat. El nu a stat cu mâinile în sân și a oferit o mână de ajutor.

Bogdan Mocanu, martorul unui accident grav

Bogdan Mocanu a scos șoferul din cabină, care era plin se sânge și în stare de joc. După spusele vedetei, omul respectiv avea o gaură în mână și nu își poate da seama cum a ajuns să se răstoarne singur și cum a tras de volan. El crede că, poate, șoferul a adormit la volan și de aceea s-au întâmplat lucrurile așa. La final, le-a dat un sfat celor care stau cu ochii pe el și anume le-a zis să aibă grijă cum conduc, pentru nu a ajunge și ei așa.

”Mi s-a întâmplat ceva ce nu mi se întâmplă prea des, mă duc spre Bârlad spre părinții mei, în fața noastră s-a răsturnat un tir, venea de pe contrasens si a ajuns invers răsturnat. Șoferul l-am scos din cabină plin de sânge, avea mare gaură în mână, nu știu dacă a adormit, cum a tras de volan de s-a răsturnat singur pe contrasens. Aveți grijă cum conduceți”, a povestit Bogdan Mocanu, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.