Mihai Bendeac este unul dintre cei mai iubiți burlaci din țara noastră. Multe femei ar da orice să fie cu el, dar el nu are ochi pentru niciuna și nu își dorește o relație serioasă și nici nu visează la întemeierea unei familii. Multe momente în care el săruta concurentele de la iUmor au ajuns virale, asta pentru că artistul știe foarte bine cum să atragă atenția asupra lui de fiecare dată, chiar dacă nu are planuri serioase de viitor.

Multe femei sunt de părere că îndrăgitul actor este foarte pretențios, iar altele au fost foarte curioase care ar fi calitățile pe care ar trebui să le dețină pentru a-l cuceri pe juratul de la iUmor. Mihai Bendeac nu și-a mai ținut fanele pe jar și le-a spus cum își dă el seama dacă o persoană este sau nu potrivită pentru el, dar și care este lucrul la care se uită prima dată. Unii se așteptau să se lege de aspectul fizic, dar au rămas surprinși de răspunsul pe care acesta l-a oferit.

La ce uită Bendeac prima dată la o femeie

Ei bine, se pare că primul lucru la care Bendeac se uită la o femeie este modul în care aceasta se raportează la cei care oferă servicii. Din punctul său de vedere, așa îți dai seama imediat de caracterul unui om. Mai mult de atât, a specificat că dacă vrei să cunoști pe cineva, ar trebui să le întrebi pe doamnele de la curățenie despre persoana respectivă.

"Primul lucru la care mă uit la o femeie este modul în care se raportează la cei care oferă servicii. Eu cred că acolo vezi cu adevărat caracterul unui om. Dacă vrei să cunoşti pe cineva, întreabă doamnele de la curăţenie despre acel om. Asta urmăresc cel mai mult la oameni şi cred că asta ne defineşte cu adevărat.", a spus Migai Bendeac pentru antenastars.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.