Despre Marius Crăciun, fostul concurent de la Survivor România, și Diana Belbiță s-a zvonit zilele acestea că ar fi împreună. Ei bine, în urma acestor zvonuri care au circulat în mediul online, el a decis că este vremea să le spună tuturor adevărul despre ceea ce se întâmplă între ei. Fanii chiar nu se așteptau la asta.

După ce s-a întors din Republica Dominicană, în jurul lui Marius Crăciun roiesc multe doamne și doamnișoare și cu toate acestea, se pare că el nu este cuplat cu nimeni, nici măcar cu Irisha alături de care s-a pozat recent. Din imaginea respectivă, oamenii au înțeles că sunt împreună.

Marius Crăciun a zis adevărul

"Mă înțeleg bine cu Diana Belbiță, suntem prieteni și chiar săptămâna trecută ne-am revăzut după meciul ei câștigat în UFC. Un caracter de nota 10", a scris Marius Crăciun pe Instagram.

Ei bine, mai apoi s-a spus că ar fi cu Diana Belbiță, fosta concurentă de la Exatlon. O vreme a refuzat să dea orice fel de declarație despre acest subiect, dar i-a răspuns unui fan curios pe rețelele sociale, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri. Internautul respectiv a vrut să afle care este părerea lui reală despre sportivă, iar el nu s-a mai putut abține și a dat cărțile pe față. Cei doi nu formează un cuplu, ci sunt doar niște prieteni foarte buni.

„Nu e vorba de îndrăgostit sau de vreo relație. Ne-a legat o prietenie frumoasă și mă bucur că am întâlnit-o. Mă bucur că are această șansa să plece în Canada, plus că să nu uităm, a semnat un contract cu cea mai mare promoție, UFC. Este o realizare pentru ea și trebuie să își dezvolte această carieră pentru care a muncit din greu de mic copil", a declarat Marius Crăcin acum ceva vreme, potrivit wownews.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 August 2021 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.