Theo Rose a primit o urare deosebită de ziua ei chiar de la „Regele manelelor”, Florin Salam. Acesta și-a arătat respectul, admirația și iubirea față de fosta concurentă „Bravo, ai stil!”.

Theo Rose este o celebră cântăreață din România care la vârsta de doar 24 de ani a cucerit întreaga țară. Tânăra este felicitată de marii artiști precum Florin Salam:

„Un mesaj frumos, puternic, din inimă. Să audă toată lumea respectful meu față de o persoană care pe bune merită respectată și-și merită locul la această oră. Și acum vine bomba și surpriza perfecta: la mulți ani, Theo Rose! De la mine, F.S., pentru tine la multi ani, la multi ani, la mulți ani! Forță în continuare, încă 100 de ani te vreau așa, că eu știu ce spun! Te iubim, te iubesc și toată România te iubește!”, i-a trasmis Florin Salam lui Theo Rose.

@harry.official.01

La mulți ani ! ❤️😘♬ sunet original - HARRY.OFFCIAL


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 August 2021 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.