După 10 ani de la moartea sa, apar noi dezvăluiri despre viața personală a celebrei vedete Amy Winehouse. Un apropiat al cântăreței a povestit în cadrul unui interviu despre viciile artistei, menționând suma plătită de aceasta pentru substanțe stupefiante.

Tyler, prietenul cel mai bun al cântăreței, a dezvăluit în cadrul unui interviu suma pe care Amy Winehouse o consuma pe droguri. Cu atât mai mult, cei doi ar fi locuit în același apartament pe parcursul anilor de adolescență, motiv pentru care tânărul cunoștea toate secretele artistei:

Am cheltuit 500 000 de lire sterline doar pe droguri. Tu-ţi dai seama? Puteam să îmi iau o casă. Puteam să îţi iau ţie o casă”, i-ar fi spus vedeta amicului său.

Prietenul acesteia a povestit inclusiv despre problemele ei cu băutura, acesta fiind și motivul decesului: intoxicația cu alcool. În plus, Tyler a relatat o întâmplare care l-a pus pe gânduri atunci: Bryan Adams a organizat o petrecere la el acasă, moment în care Amy a consumat droguri până a ajuns într-o stare de inconștiență. Prietenul cel mai bun al vedetei s-a îngrijorat, însă a fost sfătuit de Mick Jagger să se calmeze deoarece „lucrurile acestea sunt normale pentru un rock-star”.

Amy Winehouse, despre muzica sa: „Scriu piese despre ce mi se întâmplă”

„Singurul lucru care mă interesează este comportamentul uman și interacțiunea dintre doi oameni, chiar relația dintre mine si eul meu”, declara ea la 20 de ani, în 2004.

Cel mai mare succes al ei a fost un hit în care spunea faptul că nu are nevoie să meargă la reabilitare şi totodată a explicat că nu a intenționat niciodată ca piesele ei să reprezinte un strigăt de ajutor: „Nu scriu cântece pentru că reprezintă ceva cool sau pentru că vreau să fiu remarcată în vreun fel ori să ajung faimoasă. Scriu piese despre ce mi se întâmplă în viață, lucruri, persoane cu care am sau am avut probleme. Am avut parte de despărțiri urâte, dar important pentru mine a fost ca din tot răul să rămână ceva bun”.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.