Zilele acestea, Nicole Cherry a fost invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici, unde a discutat timp de oră despre tot felul de subiecte interesante. Viitoarea mămică a vorbit despre fiica sa, despre partenerul de viață, Florin, dar și despre părinții săi și despre trecutul despre care nu multă lume știa detalii semnificative. Cântăreața nu a avut parte de o copilărie urâtă, dar a avut momente în care le-a știut serios de frică mamei și tatălui său.

Nicole Cherry este o persoană sinceră, pentru care nu există cale de mijloc. Artistei ori îi place un lucru, ori nu, pentru ea totul este destul de simplu. Invitată în podcast-ul cu pricina, șatena și-a deschis inima în fața gazdei și a fanilor lor și le-a vorbit despre momentele în care, în special, mama sa o bătea în copilărie. Șe știa de frică, dar consideră că nu a rămas cu traume și este bucuroasă că lucrurile s-au întâmplat în felul acesta, pentru că a crescut și este o femeie educată și lăudată pentru felul ei de a fi.

Nicole Cherry, amintiri din copilărie

Iubita lui Florin a povestit că mama ei o lovea tot timpul și că nu exista o altă variantă în cazul său. De atunci, artista a învățat să îi respecte pe ai ei și nici în ziua de astăzi, nu vrea să îi supere. În plus, ea a mai povestit și că mama sa o jignea des, o făcea în toate felurile, dar nu se supăra pe ea. Chiar dacă a trăit într-un astfel de mediu, ea nu o făcea de râs când ieșea în lume și nici nu vorbea cu oamenii din jurul ei în felul acela.

„Mi-o luam pe bună dreptate și nu am rămas cu traume sau chestii. De la mama mi-o luam, la ea nu exista. Mă bucur că a făcut lucrul ăsta, pentru că am învățat multe lucruri de la ea și era o chestie constructivă. Nu era la modul ăla, nu te gândi că mă leșina. Mă lovea, nu exista la ea. Și respectul față de ei îl am și acum, de când am crescut. Mereu vreau să nu îi supăr, să nu îi deranjez. În toate felurile mă făcea. Dar nu e rău, e când are nervi. Ea zicea „Nicoleta!” și eu continuam ce zicea ea. Câteodată era o formă de alint. Dar niciodată nu am confundat. Când ieșeam din aria noastră, eu niciodată nu o făceam de râs pe mama”, a declarat Nicole Cherry, în podcast-ul lui Damian Drăghici.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.