Între Ana Porgras și Zanni s-a creat o strânsă legătură, în cadrul emisiunii Survivor România. Toată lumea putea paria pe faptul că vedetele vor ajunge să formeze un cuplu, dar au ajuns să se certe imediat după marea finală a competiției. Inițial, nimeni nu a avut idee ce s-a petrecut, de fapt, între ei, dar lucrurile încep să iasă la iveală.

Ei bine, când fanii lui credeau că acest subiect a fost închis, el a mai dat o serie de declarații bombă despre colega sa din echipa Faimoșilor pe care se pare că nu o urăște așa cum s-a scris. Marele câștigător al acestui sezon Survivor România a vorbit în cadrul emisiunii „În Oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță, despre fosta gimnastă, după ce prezentatorul și-a dorit să afle câteva ceva și despre acest subiect sensibil.

Zanni, noi mărturisiri despre Ana Porgras

Zannidache este un om sincer, iar acest lucru a fost dovedit și în cadrul emisiunii de la Kanal D, unde a fost criticat în repetate rânduri pentru sinceritatea sa. Așa a fost și de data aceasta, când a recunoscut că și-a dorit să fie iubit de către Ana Porgras, pentru că i-a plăcut de ea, ca femeie și ca om. A reușit să îl cucerească, pentru că a dat dovadă de calmitate și de blândețe. La un moment dat, Zanni chiar a crezut că ea îl iubește sincer, dar se pare că i-a și-a dorit să fie vedetă, să fie cunoscută sau cel puțin asta a declarat artistul despre care în care avea mare încredere, dar care l-a dezamăgit profund.

„Dacă mi-am dorit să mă iubească Ana Porgras? Mi-am dorit, mi-am dorit foarte mult să mă iubească Ana Porgras, că mie mi-a plăcut de ea ca om, ca femeie, calmitatea ei, blândețea ei, cum mă încuraja. E foarte frumoasa, eu chiar am crezut că ea mă iubește pe mine. La un moment dat am vrut să îi spun eu ei că nu vreau să o fac să sufere și că eu nu îmi doresc cu ea o relație. Într-adevăr, dacă ea își asuma ce s-a întâmplat și ce a fost de fapt o judeca lumea. Ce și-a dorit ea de fapt a fost să fie și ea vedetă. A vrut și ea să fie cunoscută, să facă și ea poze, să fie și ea o altă pițipoancă, o alta care stă cu telefonul și face așa la cameră, că multe asta își doresc”, a declarat Zanni, în emisiunea „În Oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.