Viorel Lis trece prin clipe grele, iar soția sa a vorbit despre starea lui de sănătate, care în ultima vreme nu este deloc una bună. Bărbatul se gândește deja că în curând nu va mai fi printre noi și se pare că i-a zis Oanei Lis care este locul în care și-ar dori să fie înmormântat.

Ziua în care va părăsi această lume este cea la care se gândește tot mai des fostul edil al Capitalei. El este conștient că nu va mai avea mult de trăit și i-a zis soției sale, tot ce este de făcut după moartea sa. Zilele acestea, Oana a dat un interviu sincer în care a vorbit despre starea de sănătate a partenerului ei de viață, care de o lungă perioadă de timp îi îngrijorează atât pe ei, cât și pe cei din familia lor.

Oana Lis, despre starea de sănătate a soțului său

Chiar dacă mereu s-a vorbit despre diferența de vârstă dintre ei, cei doi soți nu au ținut niciodată cont de gurile rele și s-au iubit așa cum au știut ei mai bine. La un moment, s-a zis că ea ar stau cu Viorel Lis doar pentru banii acestuia, dar a reușit să demonstreze că nu a fost deloc așa și că iubirea pe care i-o poartă este una cât se poate de sinceră. Vedeta nu l-a lăsat nici în cele mai grele momente din viața sa și a făcut tot posibilul ca lui să îi fie bine și a avut, de asemenea, grijă ca el să urmeze toate tramentele pe care i le-a prescris medicul.

"Am discutat și el îmi zicea că o să mă iubescă și după moarte, vorbeam despre groapă, despre unde ar vrea să fie îngropat. Și eu aș vrea să fiu îngropată lângă el. Sunt lucruri normale, sunt lucruri greu de discutat, dacă n-aș fi fost psiholog n-aș fi putut.", a declarat Oana Lis, pentru antenastars.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.