Unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc și-a spus „adio”. Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după aproape șapte ani de relație. Cel care a făcut anunțul a fost chiar fostul politician.

Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit

Boureanu și mai tânăra lui iubită au ales să meargă pe căi diferite, deși aceasta i-a fost alături în cele mai grele momente. Aici amintim de episodul cu Poliția, în care fostul politician a fost reținut.

Au fost șase ani și jumătate de relație între cei doi. Au trecut prin bune și mai ales prin rele. Tânăra a sărit în ajutorul iubitului bătut de oamenii legii, a strigat, l-a așteptat din arest, i-a sărit în brațe în momentul eliberării, la poarta penitenciarului, apoi a fost la brațul său la fiecare termen de judecată în procesul în care a fost acuzat de ultraj, după ce a lovit un agent.

Ulterior, l-a sprijinit în scandalul în care acesta și-a târât fiica pe jos, prin Capitală. Părea că este cea mai solidă relație de dragoste pe care fostul deputat a avut-o, dar totul s-a încheiat.

„După șase ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora...A fost frumos, s-a terminat, este singura declarație pe care o dau”, a spus el pentru Național.

Vestea separării cuplului este cu atât mai surprinzătoare cu cât, în urmă cu câteva luni, cei doi vorbeau despre nuntă și copii. Relația dintre Cristian și Laura a început în anul 2015, după o perioadă grea traversată de fostul politician, anume divorțul de Valentina Pelinel. În 2018, bărbatul a decis să treacă la pasul următor, cerând-o pe noua parteneră în căsătorie, visând la o familie cu mulți copii.

Tatoiu a dat de înțeles că cei doi nu mai formează un cuplu

Reacția lui Boureanu pentru sursa menționată vine la câteva zile după ce Monica Tatoiu, apropiată a familiei Boureanu, a lăsat să se înțeleagă faptul că aceștia nu mai sunt împreună.

Citeste si:
Jador, declarație de dragoste pentru Alexandra Dobbia. Ce mesaj i-a...
Jador, declarație de dragoste...

„Diferențele de vârstă, nu numai diferențele de vârstă, ci și diferențele de caste. Când dispare focul amorului se vede prăpastia dintre caste. Vă place, iubire, nu știu ce și când aia se termină ce faci, după ce s-a terminat. Rămâne prietenia ori prietenia trebuie bazată pe valori comune”, a declarat femeia de afaceri la Antena Stars.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.