Bucurie mare în familia lui Nicole Cherry, după ce vedeta a aflat că va deveni mamă pentru prima dată în viața sa. Deși multă lume o vede ca pe un copil încă, artista s-a maturizat foarte mult și este pregătită pentru venirea pe lume a fiicei sale. Recent, i-a povestit lui Damian Drăghici despre iubitul ei, dar și despre „cireșica” pe care o va aduce pe lume în scurt timp și pentru care îndrăgostiții nu au găsit încă un nume pe care îl considere potrivit pentru cea mică.

Nicole Cherry și-a programat sarcina, pentru că și-a dorit să aibă o fiică în zodia Săgetor, ca ea sau în zodia Leu, precum tatăl său. A mai spus despre micuța ei că este un copil foarte dorit, pentru că ea și-a dorit mereu să fie o mamă tânără, iar până la vârsta de 27 de ani își dorește 3 copii, ca mai apoi după ce împlinește 30 de ani să se poată plimba peste tot prin lume alături de partenerul ei de viață, care încă nu a cerut-o de soție, dar și alături de cei mici.

Ce spune Nicole Cherry despre fata sa și despre tatăl fiicei sale

”O sa avem fata, sagetatoare ca mine. O sa-mi manance zilele. E un copil extrem de droit, e un copil programat, daca iti vine sa crezi, pentru ca eu am zis ca o sa am un copil sagetator sau leu, asa am vrut eu. Mie mi-au placut mereu sagetatorii, adica de mine. Mi se pare ca e o zodie extrem de norocoasa. Am zis ca ori vreau sa fie ca mine, ori sa fie ca tata. Inca nu am ales numele, ii spun in toate felurile momentan si sunt in perioada aia in care ii spun si galusca, Natalia, Maria…tot sa vad cum imi place s-o strig.Inca vreau sa vad, sa ma obisnuiesc. Am zis ca mai stam un pic, sa nu ma grabesc. Iubitul meu e extrem de fericit. Noi am pregatit. Mi-a zis intr-o zi: auzi, n-ai vrea sa avem un copil? Si i-am zis: ba da. Pai zic, hai”, a mărturisit Nicole Cherry în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Se pare că frumoasa artistă are o relație în care lucrurile merg exact așa cum ar trebui. Se înțelege de minune cu Florin și nu ar putea spune niciodată nimic rău despre el. Faptul că este cu mult mai mare decât ea este, după părerea sa, un avantaj. Ei se cunosc încă de pe vremea când ea avea 16 ani, dar și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt, la tre distanță de la momentul cu pricina. Florin a cunoscut-o pe iubita sa ca și copil, dar și ca femeie, iar toate aceste lucruri i-au unit și mai tare. De la el a învățat foarte multe lucruri, inclusiv să fie mult mai liniștită din toate punctele de vedere.

”Florin la prima vedere pare inabordabil cumva, dar nu. El apreciaza foarte mult…Suntem intr-o relatie extrem de simpla, ne intelegem extrem de bine si niciodata nu as putea sa zic ceva de rau. Fiecare moment pe noi ne-a unit tare. Faptul ca ma cunoaste de cand aveam 16 ani din și abia cand aveam eu 19 ani, ne-am dat seama ca vrem sa fim unul langa celalalt, a fost asa…m-a cunoscut ca si copil..e mai mare decat mine cu opt ani. L-am gasit poate si-n perioada buna. Este prima mea relatie, care se consuma din toate punctele de vedere, primul om din viata mea. M-a invatat sa fiu mult mai linistita, sa am mai multa rabdare, sa ma inteleg mai bine pe mine. Eu eram agitata. El e cumva linistea mea. Culmea, seaman extrem de mult cu tata”, a mai zis vedeta.

Citeste si:
Gabriela Cristea, despre sacrificiile pe care le face pentru...
Gabriela Cristea, despre...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 August 2021 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.