Zanni, marele câștigător al emisiunii Survivor România, a oferit un nou interviu emoționant despre cei care i-au dat viață și care l-au abandonat la naștere. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că fostul Faimos a crescut fără părinți, la casa de copii, unde a avut parte de o viață grea care i-a marcat întreaga existență.

Foarte puțini oameni au avut încredere că va reuși ceva în viață, iar el a reușit să le demonstreze tuturor că s-au înșelat, iar acum este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi. În cadrul competiției Survivor România i-a câștigat pe cei de acasă mai ales datorității sincerității cu care a spus lucrurilor pe nume de fiecare dată. Telespectatorii au sperat că va reuși, i-au acordat toate voturile lor și în felul acesta s-a întors acasă cu trofeul de care este tare, tare mândru.

Zanni, mărturisiri emoționante despre cei care i-au dat viață

Recent, îndrăgitul artist a oferit o serie de noi declarații despre părinții lui și a reușit să emoționeze pe toată lumea. Pe tatăl lui nu l-a cunoscut niciodată, dar i-ar plăcea enorm acest lucru, iar pe mama lui a văzut-o doar de câteva ori și a ajuns la concluzia că este pe altă planetă. Zanni este de părere că dacă l-ar vedea acum și ar înțelege ce anume se petrece în viața lui, ar fi mândri de el și ar plânge de fericire.

„Știu câte ceva doar despre mama. Nu este o femeie prea conștientă de realitatea în care ne aflăm. Mi-a făcut cadou la 13 ani niște ghetuțe pentru un copil de 5 ani, atât credea că am. Nu o pot judeca pe mama, nu mă gândesc niciodată că m-au lăsat. Mama trăiește pe altă planetă, pe tata nu îl știu și nici nu cred că știe prea multe despre existența mea, dacă mai trăiește. Sunt convins că ar fi mândri de mine, că plâng în cazul în care ar fi conștienți de mine, de ce am realizat. Dar nu cred că se uită sau sunt conștienți de mine și m-am împăcat cu ideea asta. M-am născut pierzător și m-am împăcat cu faptul acesta…”, a spus Zanni pentru viva.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 August 2021 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.