Ștefan Ciuhulescu a acceptat invitația de a veni din nou în platoul emisiunii Ștafeta Mixtă, unde a făcut o serie de dezvăluiri incendiare despre foștii lui colegi, dar în care a vorbit sincer și despre plecarea lor la mare, de zilele trecute. Fostul Faimos a reușit să lase pe toată lumea cu gura căscată, în clipa în care a vorbit despre Sindy cea care a făcut parte din echipa Războinicilor. Uite ce a putut afirma despre ea!

Ștefan Ciuhulescu a reușit să atragă atenția asupra sa, în cadrul emisiunii Survivor România, pentru că a dat de fiecare dată dovadă de sinceritate, dar și prin intermediul certurilor pe care le-a avut cu foștii săi colegi de echipă. Fostul fotbalist nu a ajuns, însă, prea departe în concurs, deși își dorea la fel ca oricare altul, să ajungă până în marea finală a concursului. Mai mult de atât, el a ieșit o dată preferatul celor de acasă, dar acest lucru nu l-a ajutat prea mult.

Ștefan Ciuhulescu, declarații sincere despre Sindy

„Sindy era criminală. Ea fura curent din secundă în secundă. Are o energie de te rupe în două. Dacă stai o săptămână cu Sindy, dormi o săptămână după. Te face să fii atent la ea mereu. Nu face nimic, dar se plimbă, nu are stare”, a declarat Ștefan Ciuculescu, la Ștafeta Mixtă.

Despre Sindy a vorbit foarte frumos, în cadrul emisiunii Ștafeta Mixtă. A mărturisit despre ea că are o energie incredibilă, că nu are niciodată stare și că nu te poți plictisi în preajma sa. Mai mult de atât, fostul Faimos a fost impresionat de faptul că ea pare că nu obosește niciodată și le-a vorbit celor care îi urmăreau despre ziua în care a luat-o la el acasă, pentru că plecau în Vamă împreună.

„E simpatică foc. Am luat-o la mine, ca să putem merge în Vamă. Era obosită și mi-a zis că se duce să se culce, eu i-am zis că trebuie să ne trezim în câteva ore. Mi-a zis că e obosită, eu m-am dus și mi-am făcut cafeaua, m-am pregătit. Când o văd pe Sindy în sufragerie, căuta telecomanda și mi-a zis deodată că i-a trecut somnul”, a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 August 2021 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.