Nicoleta Nucă a fost recent cerută în căsătorie de către partenerul ei de viață. După mai bine de patru ani de relație, Alex Ursache și-a făcut curaj și i-a cerut mâna iubitei sale, iar ea a spus cel mai mare „Da!” din viața sa. Imediat după s-a pozat cu inelul de logodnă pe deget și a urcat imaginile pe rețelele sociale, unde au fost deja admirate de mii de oameni. Nu doar fanii s-au grăbit să le transmită acestora toate gândurile lor bune, ci și mai multe persoane publice de la noi care se bucură enorm pentru reușita lor.

Viitoarea concurentă de la Bravo, ai stil a fost luată recent la întrebări în ceea ce privește una dintre cele mai importante zile din viața sa, ziua nunții. Artista a oferit toate detaliile necesare, dar a dat și o veste șocantă în fața cărora admiratorii ei au rămas muți de uimire. Inițial, cântăreața a spus că nu vor face o nuntă mare, cu mulți invitați, ci mai degrabă un eveniment în familie.

Nicoleta Nucă, planuri de nuntă

Mai mult de atât, Nicoleta Nucă a spus că ea și iubitul ei nu s-au decis în ceea ce privește data evenimentului, dar cel mai probabil va avea loc anul viitor. Cea mai mare surpriză din partea ei a venit în momentul în care a specificat că nu îl va invita la nuntă pe cel care i-a fost mentor la începutul cariereu sale și anume Ștefan Bănică Jr.,nu pentru că ar avea ceva anume cu el, ci pentru că vor fi alături de ei doar oamenii apropiați. Tot ce își doresc este binecuvântarea lui Dumnezeu, acest lucru fiind cel mai important din punctul lor de vedere.

„Nu cred că o să facem o nuntă mare, o să fie o petrecere în familie și cam atât. Cel mai probabil, acest eveniment va avea loc la anul, încă nu este stabilită. Nu cred că o să îl chem pe Stefan Bănică Jr. la nuntă pentru că nu o să facem o petrecere cu foarte mulți invitați. Noi ne dorim binecuvântarea de la Dumnezeu, acesta este cel mai important lucru. Eu cu iubitul meu ne cunoaștem de patru ani de zile și în acest timp ne-am dat seama că suntem făcuți unul pentru celălalt”, a declarat vedeta pentru impact.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 August 2021 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.