Emisiunea ”Splash! Vedete la apă” va începe pe data de 31 august, la Antena 1. Fanii lui Mario Fresh îl pot urmări pe artist în cadrul acestui show, după ce el a acceptat provocarea de a face parte din acest proiect. Deși era destul de încrezător la început, solistul a întâmpinat o serie de probleme pe parcurs despre care le-a vorbit și fanilor din mediul online.

Mai multe persoane publice de la noi din țară își vor testa limitele în cadrul acestei emisiuni, vor încerca să realizeze cele mai bune sărituri în apă și, nu în ultimul rând, își vor învinge temerile. Aceasta va fi difuzată în fiecare zi de vineri și sâmbătă, dar până atunci vedetele mai au mult de muncit, pentru că vor fi antrenați de oameni care se pricep în domeniu, pentru a fi în stare să sară fără probleme de pe platformele respective.

Mario Fresh nu credea că va fi atât de greu

Când a acceptat să facă parte din acest show, îndrăgitul artist părea destul de curajos și a dezvăluit că este în stare să sară de la înălțimi și mai mare, dar ajungând acolo și văzând că este mult mai greu decât părea, și-a schimbat puțin părerea. Nu s-ar fi așteptat să nu poată sări din prima și să fie, de asemenea, în siguranță în timpul săriturii. După părerea sa este praf și nu îi iese nimic, dar rămâne să vedem dacă este sau nu așa cum a afirmat Mario Fresh.

”Nu credeam în viața mea că este atât de greu să faci sărituri corecte, să fii în siguranță, să nu te accidentezi, dar să iasă și bine! Sunt praf, cum s-ar spune… aproape nimic nu îmi iese!”, a transmis artistul, potrivit cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 August 2021 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.