După ce a născut mai devreme de termen, Cristina Cioran a fost nevoită să își lase fiica sub supraveghere medicală, până când va fi destul de mare, pentru a o putea lua-o acasă. Actrița are momente în care simte că nu mai poate și tot ce vrea este să fie alături de cea mică și să treacă împreună peste această cumpănă din viața lor.

Zilele acestea au fost unele dintre cele mai grele din viața vedetei și face față cu greu acestei situații. Cristina Cioran este răpusă de dor și ar da orice să poată fi alături de Ema, fiica sa născută prematur în urmă cu doar câteva săptămâni. Vedeta este conștientă că fiica ei trebuie să mai stea o vreme sub observație medicală, dar se poate obișnui cu ideea că este ținută de parte de copilul ei în primele sale zile de viață.

Cristina Cioran moare de dorul Emei

Sinceră cu fanii din mediul online, ea și-a deschis din nou inima în fața lor și le-a vorbit despre momentele cumplite prin care ea și partenerul ei sunt nevoiți să treacă. Blondina este nevoită să se mulțumească doar cu vizitele scurte pe care i le face, pentru că momentan, din cauza pandemiei de coronavirus, lucrurile nu se pot desfășura într-un alt mod. Faptul că nu își poate vedea copilul este cea mai mare durere pentru ea.

”Cea mai mare durere a mea este că nu sunt lăsată să stau lângă fetița mea în spital. Regulile impuse de pandemie ne țin departe. Inclusiv medicii și-ar dori să fie mămicile acolo... mi se pare atât de nedrept și de năucitor. Azi noapte l-am visat pe Bill Gates care se juca cu un cip și spunea: asta-i pentru tine, Cioran. Oare la mine se referea? Să ne revenim...”, a povestit vedeta, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 August 2021 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.