Maria Constantin este mai pregătită ca niciodată, să îmbrace din nou rochia de mireasă. De când este împreună cu Robert Stoica, vedeta este un alt om și se gândește serios la viitorul lor. Toate planurile îl includ și pe parternerui ei de viață, iar recent a dat o serie de declarații despre nuntă, dar și despre al doilea copil.

A răsărit soarele și pe strada fostei partenere de viață a lui Marcel Toader. Frumoasa cântăreață de muzică populară iubește din nou și s-a așezat la casa ei. Deși o vreme au ținut relația ascunsă, acum cei doi îndrăgostiți nu se mai tem să se afișeze peste tot împreună și nici să discute în public despre frumoasa lor poveste de iubire. Într-un interviu pe care l-a acordat recent, blondina a avut numai cuvunte de laudă la adresa bărbatului, spunând despre acesta că este omul în care a găsit un real sprijin, omul care o iubește așa cum este și cel care o înțelege, iar aceste lucruri sunt foarte, foarte importante pentru ea.

Maria Constantin, gata de nuntă

”Mi-am găsit omul în care să mă sprijin, să mă iubească așa cum sunt eu și să mă înțeleagă. Asta e cel mai important. Da, îți dai seama că o să urmeze și acest pas (nr. nunta), dar nu ne-am gândit acum la chestia asta. Cu siguranță, dacă voi face o nuntă, când o voi face, dar oricum am înțeles că nu actul acela te ține și nu te va face mai fericit, va fi un eveniment mic și foarte discret. Doamne ajută!”, a declarat Maria Constantin, pentru antenastars.ro.

Legat de nuntă, cântăreața a spus că dacă o va face, va fi un eveniment mic și discret. Mai mult de atât, ea a spus că nu actul în sine este o dovadă a iubirii lor. Cât despre al doilea copil, Maria Constantin a mărturisit că nu a reușit să discute cu partenerul său de viață despre acest subiect, dar cel maiu important pentru ea este faptul că are deja un copil mare și sănătos.

”Important este că am copilul mare și sănătos, e foarte fericit că are mama doar un băiat. Nu am discutat cu el despre asta (nr. dacă-și dorește un frățior sau o surioară), nu știu dacă și-ar dori, nici noi nu ne-am gândit momentan la asta. Vedem, ce o vrea Dumnezeu”, a mai povestit artista, pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 August 2021 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.