Irisha a acceptat provocarea de a merge la Survivor România, dar nu s-a gândit că s-ar putea alege cu niște probleme de sănătate de care nu va scăpa prea curând. Chiar dacă nu a fost deloc ușor pentru ea, se pare că nu regretă deloc experiența pe care a avut-o în Republica Dominicană. Este ferm convinsă că nu se va mai întâlni cu astfel de momente niciodată în viața sa, așa că s-a bucurat de fiecare clipă.

Irina Ceban, cunoscută de fani drept Irisha, este una dintre vedetele care a făcut parte din acest sezon al emisiunii Survivor România și care are acum niște probleme de sănătare serioase. Frumoasa artistă nu a ținut acest lucru secret și s-a confesat fanilor săi din mediul online. Fosta Faimoasă era extrem de supărată, pentru că a făcut o criză la rinichi, motiv pentru care nu s-a simțit deloc bine. După toate acestea, a ajuns la concluzia că experiența Survivor și-a pus amprenta asupra sa, dar și asupra sănătății sale.

Irisha, despre starea ei de sănătate

„Sunt supărată pentru că am făcut o criză la rinichi și nu mă simt deloc bine. Experiența Survivor și-a pus amprenta”, a scris Irisha, pe Story.

Mai mult de atât, ea le-a spus oamenilor care o urmăresc zi de zi în mediul online, că a slăbit 5 kilograme în concurs, iar afecțiunea pe care o are este una carateristică oamenilor înalți și slabi, precum ea. Din nefericire, nu are nimic de făcut decât să suporte durerile pe care le are. Fanii speră ca ea să se recupereze cât mai repede și i-au transmis toate gândurile lor bune, în speranța că vor ajuta măcar puțin.

„E boala oamenilor înalți și slabi (…) sunt rinichii un pic lăsați și am slăbit vreo 5 kilograme la Survivor. Astea sunt sechelele, trebuie să le suport, n-am ce să fac. M-au ajuns acum din urmă, din păcate nu mă simt prea bine”, a mai dezvăluit Irisha, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 August 2021 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.