A avea un podcast pe YouTube este deja un trend atât la noi în țară, cât și peste hotare. Multe dintre vedetele de la noi s-au apucat serios de acest lucru, iar printre cei care se implică serios se află și Cătălin Măruță. Prezentatorul și-a făcut chiar și un canal de YouTube dedicat acestor filmări, unde totul îi merge de minune. De fiecare dată, el încearcă să cheme oameni care mai de care mai iubiți la noi în țară, pentru a face cât mai multe vizualizări.

Soțul Andrei le-a avut invitate, de exemplu, pe Theo Rose, Irina Rimes, dar și multe alte nume cunoscute din industrie. Se pare, însă, că își dorea ca Mihai Bendeac să fie și el prezent într-unul dintre podcast-urile sale și a insistat cât a putut el de tare pentru ca jutatul de la iUmor să îi accepte invitația. A primit atât de multe mesaje din partea sa, încât actorul nu a mai suportat și și-a spus oful în mediul online, iar fanii s-au amuzat copios.

Mihai Bendeac, atac dur la adresa lui Măruță

"M-a invitat acum două luni de zile la podcastul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu...Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun!", a mărturisit Mihai Bendeac, zilele trecute.

Se pare că au trecut mai bine de două luni de când prezentatorul de la PRO TV insistă ca Bendeac să îi accepte invitația. Actorul a încercat să îi explice acestuia că el preferă să apară foarte rar și că în momentul în care se va simți pregătit pentru a filma alături de el, îl va contacta. Cătălin Măruță nu a putut accepta un refuz din partea sa, așa că a insistat, motiv pentru care artistul și-a ieșit din minți, pe rețelele sociale. Consideră că a fost hărțuit și l-a amenințat că va apela la ajutorul oamenilor legii, dacă nu va fi lăsat în pace.

"Băi Cătăline, mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică, să-mi bag p***!", a mai zis actorul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 August 2021 - 09 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.