Anul trecut a fost unul plin de schimbări pentru Lino Golden din multe puncte de vedere. Inițial, acesta a rupt orice fel de legătură cu vechii lui prieteni pe care nici nu vrea să îi mai vadă și cărora le-a adresat cuvinte dure în mediul online. Nici cu Alex Velea nu mai vorbește, după ce el și Mario Fresh l-au dezamăgit profund pe viitorul soț al Antoniei. Mai apoi, cântărețul a trecut și printr-o despărțire dureroasă, de pe urma căreia și-a revenit cu greu.

Asta nu este tot! Fostul „protejat” al lui Alex Velea a suferit și o intervenție chirurgicală, pentru a scăpa de grăsime și în urma căreia s-a ales cu niște cicatrici foarte, foarte urâte. Internauții l-au criticat în repetate rânduri pentru alegerea pe care a făcut-o, dar el este un om asumat și a făcut din nou o serie de declarații despre operația pe care a suferit-o acum aproximativ un an. Lino Golden le-a mai spus și de a vrut să se opereze la momentul respectiv.

Lino Golden este asumat

Cântărețului nu îi este deloc rușine cu urmele care i-au rămas pe trup în urma intervenției pe care a suferit-o, fiind conștient că s-a luptat ani de-a rândul cu kilogramele în plus doar din vina sa. El a decis să apeleze la ajutorul medicilor, pentru a arăta fix așa cum și-a dorit și nu pentru că l-ar fi criticat cei din jurul lui. Artistul suferea mult din cauza faptului că nu avea greutatea dorită și a vrut să aibă parte de o schimbare majoră în viața sa. Deși oamenii nu au fost de acord cu acest lucru, el nu a pus niciodată accent pe cuvintele răutăcioase venite la adresa lui.

”Sincer să fiu nu îmi e absolut rușine că am cicatrici, îmi asum că am fost gras din cauza mea, am slăbit, m-am operat pentru că am vrut să arăt cum vreau eu nu pentru bulling.Mi se pare foarte urât că niște copii de vârsta acestei fetițe au o educație atât de proastă din partea părinților că scriu mesaje de genul altor persoane”, a spus Lino Golden în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 August 2021 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.