Pe Smiley îl cunoaște acum o țară întreagă, dar foarte puțini știu prin câte a fost nevoit să treacă în drumul său spre succes. Iubitul Ginei Pistol și-a deschis recent inima, în cadrul unui interviu, unde a povestit lucruri mai puțin știute din trecutul lui, dar și despre cum a luat naștere una dintre piesele lui de suflet. Cântărețul a reușit în felul acesta să își ia toți fanii prin surprindere. Uite ce a declarat!

Smiley a povestit că tot ceea este el în ziua de astăzi le este datorat celor din familia sa, în principal părinților. Artistul a spus mereu acest lucru, pentru că este foarte mândru de educația frumoasă pe care a primit-o, de valorile, de credințe, dar mai ales de dragostea necondiționată de care a avut parte. El și fratele lui, Filip, au avut parte de toate aceste lucruri și au crescut frumos.

Smiley, declarații sincere despre trecutul său

”Tot ce sunt eu astăzi este meritul părinților mei și al familiei, mereu am spus asta. Educația, valorile, credința, simplitatea, pasiunea, dragostea necondiționată, grija de cei din jur, pe toate le-am văzut la ei înainte de a ne fi fost explicate și impuse mie și lui Filip”, a declarat Smiley pentru viva.ro.

La un moment dat în viață, el a realizat cât de mult își iubește părinții și că vrea să îi aibă pentru cât mai mult timp alături de el. Cântărețul a fost anunțat de către mama sa, în urmă cu mai mulți ani, că tatăl lui a suferit o intervenție chirurgicală, iar lucrul acesta l-a distrus. Singurul mod în care s-a putut calma a fost compunerea unei piese pe care o cântă și acum în concertele sale și care este plină de emoții.

”Știam că sunt bine amândoi, însă m-a copleșit gândul că li s-ar fi putut întâmpla ceva. Am avut o avalanșă de sentimente de tot felul, am plâns și singurul lucru care m-a liniștit a fost să pun mâna pe chitară și să cânt ce simt. Atunci s-a născut piesa „Confesiune”, care și acum mă face să retrăiesc momentele de atunci și să îmi amintesc cât sunt părinții mei de importanți pentru mine și cât de mult mi-i doresc alături cât mai mult timp”, a mai declarat artistul, pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 August 2021 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.