Delia este una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste din țara noastră, fără niciun fel de îndoială. Artista are peste 2 milioane de urmăritori pe Instagram, iar unii dintre aceștia o enervează la culme pe frumoasa artistă. Soția lui Răzvan Munteanu primește mereu o întrebare care o scoate din minți și la care ar prefera ca internauții să renunțe pentru totdeauna. Nu, nu este cea legată de copil așa cum ați crezut.

Delia nu a ezitat niciodată să o spună dacă o deranjează ceva anume, indiferent despre ceea ce ar fi fost vorba. Artista are momente în care simte că nu mai poate și răbufnește. Dacă întrecut primea aproape zilnic întrebări legate de momentul în care va aduce și ea pe lume un copil, ei bine, între timp lucrurile s-au mai schimbat, iar oamenii au alte curiozități în ceea ce o privește. Chiar dacă pot afla ce vârstă are cu un simplu search pe Google, oamenii preferă să o întrebe în mod direct.

Ce o enervează pe Delia la fanii ei!

Deși are 39 de ani, Delia preferă să se comporte ca și cum nu are anii respectivi și are momente în care nici ea nu se gândește la acest lucru. Nu îi pasă ce vârstă are, ci preferă să își trăiască viața așa cum vrea, să se plimbe peste tot în lume și să se bucure de fiecare moment. Scopul său este să fie fericită, iar viața ei este una atât de frumoasă, încât unii nici măcar nu îndrăznesc să viseze la ea.

"La mine, oamenii sunt turbați pe vârstă, mă întreabă câți ani am. Eu trăiesc într-o viață atât de frumoasă și scopul meu este să fiu cât mai happy, încât nu mi-am pus niciodată întrebarea câți ani am, ce ar trebui, dar cum ar trebui să mă comport la 39 de ani, pentru mine nu contează. Când apar prea multe întrebări despre câți ani am, zic: S-a întâmplat ceva? Care e problema?", a declarat Delia, în cadrul unui podcast găzduit de Gojira.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 August 2021 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.