De când a devenit mamă pentru prima dată, chiar dacă mai devreme de termen, Cristina Cioran se gândește mult mai mult la sănătatea sa. Proaspăta mămică a decis că a venit vremea să se vaccineze și a împărtășit momentul cu fanii ei din mediul online, pe care a reușit să îi împartă în felul acesta în două tabere.

Pe de o parte se află cei care o susțin și care o felicită pentru decizia pe care a luat-o, iar pe de alta se află persoanele care i-au adresat tot felul de cuvinte urâte. Unii sunt de părere că ea ar fi fost plătită pentru a posta imaginea respectivă pe rețelele sociale și că nu era nevoie să le arate că s-a vaccinat, dacă ar fi făcut acest lucru doar pentru ea și pentru sănătatea sa.

Cristina Cioran s-a vaccinat

”Vaccinată! Centrul din cadrul Spitalului Universitar de Urgență este deschis zilnic, l-d 12.00-20.00”, a scris vedeta în dreptul imaginii pe care a postat-o pe Instagram.

Mai mult de atât, vedeta le-a spus fanilor ei unde pot merge dacă se gândesc la sănătatea lor. Cristina Cioran nu trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții ei, după ce a născut prematur și după ce a fost nevoită să își mai lase fiica în spital pentru câteva săptămâni. Recent, ea a fost să o viziteze pe Ema care este din ce în ce mai bine și care în viitorul apropiat va fi gata să meargă acasă alături de părinții ei care o așteaptă cu brațele deschise. Vedeta le-a mulțumit celor care și-au făcut timp să îi transmită gândurile lor bune, pentru că i-au fost de mare ajutor într-un asemenea moment din viața sa.

”Trebuia neapărat să vedem că te-ai vaccinat?”, ”Presupun că nu o să alăptezi după”, ”Cu cât te-au plătit să faci promo la serul ăla fiziologic!?😂”, ”Vezi că vor mai apărea trei vaccinuri 😂 să nu le ratezi 🤦‍”, ”Cu ser fiziologic, nu? Sau cu ac retractabil. Așa te-ai vaccinat tu. Sau e doar poză facută „la mișto”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.