Vica Blochina și Victor Pițurcă au trăit o frumoasă poveste de dragoste, în urmă cu mai mulți ani. Deși fostul jucător de fotbal era căsătorit la vremea aceea, iubirea dintre ei a fost atât de puternică, încât au dat naștere unui copil care în momentul de față are deja 14 ani. Blondina este mândră de băiatul și vorbește despre el pe oriunde ar merge și în orice interviu ar da.

Cum era de așteptat, după o iubire ca în povești, au urmat ani întregi de neînțelegeri peste care de la o vreme au decis să treacă doar de dragul copilului pe care îl au împreună și care este este extrem de important pentru amândoi. Cei doi părinți au pus de fiecare dată bine fiului lor mai presus de orice scandal și au preferat ca el să crească normal, deși ei erau la cuțite în adevăratul sens al cuvântului.

Vica Blochina, despre relația cu tatăl copilului său

Ei bine, fiul lor are o părere foarte bună despre Victor Pițurcă, deși a trăit alături de mama sa. Acesta îi spune des Vicăi Blochina că el își dorește să fie precum tatăl lui, pentru că este idolul lui. Fiul lui crede despre acesta că este un bărbat disciplinat, iar aceste lucruri au pus-o serios pe gânduri pe ea. Blondina se bucură că deși nu s-au înțeles prea bine de-a lungul anilor, au reușit să își facă fiul fericit, iar asta este tot ceea ce contează pentru ea.

„«Eu îmi doresc să fiu ca tata», copilul mi-a dat-o așa și m-a pus pe gânduri. El este idolul lui. I-am zis «Cum așa?», mi-a zis «Tati e foarte disciplinat». Asta înseamnă că, prin toată nebunia prin care am trecut, am fost destul de maturi amândoi și ne-am gândit la binele copilului. lucrurile s-au așezat în așa fel încât copilul este foarte fericit”, a declarat Vica Blochina în cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 August 2021 - 09 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.