Lidia Bejenaru-Botgros și-a pierdut viața în urmă cu doar câteva săptămâni fiind răpusă de boală, iar până acum soțul ei nu a dat niciun fel de declarații despre pierderea celei mai importante femei din viața sa. Ei bine, după ce s-a mai liniștit și și-a găsit puterea să vorbească despre moartea regretatei artiste, maestrul a reușit să impresioneze pe toată lumea cu declarațiile sale emoționante.

Maestrul Nicolae Botgros a făcut primele mărturisiri despre pierderea mamei copiilor săi cu ochii în lacrimi. Se pare că femeia a avut cancer la colon care avansa în stadiul de matestază. În plus, ea avea diabet de mai bine de 20 de ani, iar aceste lucruri au dus la decesul vedetei. Lidia Bejenaru a avut trei intervenții în aproape două săptămâni, iar trupul ei a cedat. Lumea muzicii populare este în doliu, iar cel care suferă cel mai mult în urma pierderii sale este soțul ei, cel care nu se poate acomoda cu ideea că ea nu mai este.

Ce spune maestrul despre moartea soției sale

„Trei intervenții. Timp de două săptămâni aproape. Dacă vorbim așa, pe data de 8 iulie ne-am dus la control, pe data de 11 a operat-o după care peste patru zile a urmat a doua intervenție, după patru zile a urmat și a treia intervenție și, practic, după a doua intervenție nu am mai avut cum să vorbesc cu ea fiindcă era în comă. A avut cancer la colon, dar în afara cancerului pe care îl avea ea era foarte avansat, deja avansa în stadiul de metastază, ea avea diabetul ei de vreo 20 și ceva de ani”, a spus Nicolae Botgros, conform spynews.ro.

Nicolae Botgros este înconjurat de mulți oameni dragi lui, dar cu toate acestea, se simtea un bărbat singur și sărac. Îi lipsește enorm soția sa și se gândește la regretata artistă în fiecare clipă. Cei doi se cunoșteau de 53 de ani, mai exact de la vârsta de 15 ani și jumătate, iar în cei 50 de ani de căsnicie, s-au iubit enorm.

„Sunt oameni, dar cum să vă spun, dacă mă credeți cu adevărat, parcă nu aș avea nevoie de nimeni acum pentru că așa am rămas de singur și de sărac, ea îmi lipsește fiecare secundă din fiecare minut. Eu am trăit cu ea 40 de ani, 50 de ani de căsnicie și ne cunoaștem de 53 de ani de la 15 ani jumătate ne cunoaștem”, a mai declarat maestrul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 August 2021 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.