Cristina Cioran a născut mai repede cu două luni, iar din acest motiv fiica sa a fost nevoită să mai rămână în spital până când va fi sufiecient de mare pentru ca părinții săi să o poată lua acasă. Vedeta a trecut prin clipe de coșmar și s-a temut pentru viața Emei, dar din fericire, micuța este în afara oricărui pericol și poate respira singură. În doar câteva zile, va putea fi alături de părinții ei, acasă.

Având în vedere că micuța este încă în spital. blondina stă cu gândul la ea în fiecare zi, iar din când în când are voie să meargă să o viziteze. În urmă cu doar câteva ore, ea a mers să își vadă copilul și nu a putut păstra acest lucru doar pentru ea, așa că le-a povestit celor care o urmăresc în mediul online despre modul în care a decurs revederea cu fiica ei. A început prin a le mulțumi oamenilir pentru toate mesajele frumoase și încurajările pe care le-a primit din partea lor, când avea cea mai mare nevoie de asta.

Cristina Cioran, revedere cu fiica sa

Din câte a povestit chiar Cristina Cioran pe contul ei de Instagram, se pare că Ema este foarte bine îngrijită, zâmbește, iar în curând o va putea strânge în brațe. Pe vedetă au ajutat-o foarte mult gândurile bune primite din partea celor care o îndrăgesc și le apreciază enorm. Zilele trec foarte greu pentru ea, dar nu și-a pierdut speranța că totul va fi bine, mai ales că starea fiicei sale este una bună.

„Vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis și pentru toate încurajările. Sunt mult mai încrezătoare datorită vouă, nu am crezut că sunt atâtea situații similare. Fetița este bine, a început să ia în greutate. Am văzut-o, zâmbește. E bine, e foarte bine îngrijită. Vă mulțumesc mult și apreciez fiecare mesaj pe care mi-l trasmiteți. Fiecare gând de la voi însemnă foarte mult pentru mine. Vă mulțumesc mult”, a declarat Cristina Cioran pe Instagram.

Citeste si:
Elena Merișoreanu, infectată cu COVID-19! Artista a ajuns de...
Elena Merișoreanu, infectată...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.