Adela Popescu este o femeie curajoasă, după părerea multora dintre fanii ei. Ei cred acest lucru despre ea, pentru că ai nevoie de mult curaj pentru a aduce pe lume trei copii și să fii nevoită să faci față provocărilor zilnice. Deși părea a fi o femeie fericită și împlinită, viața vedetei a fost una completă d-abia după venirea pe lume a celui de-al trei copil al ei și al lui Radu Vâlcan.

Ea și partenerul ei de viață au fost copleșiți de toate schimbările care au avut brusc loc în viața lor și au recunoscut că situația nu este atât de roz pe cât se așteptau. Astfel că pentru a-și ușura munca, ei au decis să îi ducă pe Andrei și pe Alexandru la țară, pentru a se putea ocupa mai mult de cel mic, dar lucrurile nu au funcționat deloc așa cum se așteptau vedetele.

Adela Popescu, despre viața cu trei copii

La un moment dat, îndrăgita prezentatoare nu a mai rezistat și a recunoscut că viața cu trei copii nu este deloc ușoară și că este o problemă și mai mare în acordarea unei atenții egale fiecăruia în parte. Încă dinainte de a naște pentru a treia oară, ea a început să postez tot mai des pe social media, iar recent Adela Popescu a simțity nevoia să își deschidă din nou inima în fața fanilor, moment în care a fost bombardată și cu o serie de replici tăioase. Mulți cred că nu ar fi trebuit să nască trei copii, dacă nu este capabilă să se ocupe de ei.

I „Pentru că Alexandru ne-a rugat cu lacrimi amare să îl mai lasam la Susani, iar noi, stransi cu usa de aceasta situatie delicata, am fost nevoiti sa il lasam. Asta mic ne-a cam incurcat socotelile ca l-a lovit dorul de mama si bebe si a trebuit sa il luam acasa. Una peste alta lucrurile s-au așezat grozav. Deși pentru ca petrec foarte mult timp împreună băieții sunt foarte legați, îmi dau seama cât este de important ca fiecare copil sa aiba timpul lui si doar al lui cu parintii. Oricand ne-am stradui sa ne impartim atentia in mod egal cand sunt impreuna, lucrul asta este practic imposibil de realizat. Când ai mai mulți copii dragostea nu se împarte, însă timpul și atenția, da...”, a povestit Adela Popescu, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 August 2021 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.