Marius Crăciun a fost unul dintre cei mai buni concurenți de la Survivor România și deși s-a clasat pe al treilea loc, acesta este foarte mulțumit de întregul său parcurs în competiției. El a luptat din greu pentru a face față condițiilor grele din Republica Dominicană, dar și pentru a demonstra că este foarte pregătit din punct de vedere sportiv. Multă lume s-a întrebat ce va facel după terminarea emisiunii, iar el nu și-a mai ținut fanii pe jar și le-a povestit despre planurile sale.

Ei bine, se pare că planurile sale de viitor sunt în strânsă legătură cu lumea sportului pe care fostul Războinic o adoră și în care a intrat în urmă cu mai mulți ani de zile. Marius Crăciun vrea să îmbine utilul cu plăcutul, așa că s-a gândit să se angajeze instructor de fitness, pentru a merge la job cu mare drag și pentru a face doar ceea ce îi place zilnic. Prietenul lui Andrei Dascălu vrea să își încerce norocul și să vadă ce va ieși.

Marius Crăciun, planuri serioase de viitor

Fostul concurent de la Survivor România adoră să le dea oamenilor încredere în ei și în propriile forțe și este de părere că dacă va urma această carieră, va avea ocazia să facă lucrul acesta cu succes. Inițial, nu a vrut să își facă prea mari așteptări, dar este surprins de fiecare dată când oamenii îl opresc pe stradă și își doresc să facă o poză cu el. Momentan, are de gând să stea o perioadă liniștit, iar mai apoi se va apuca serios de treabă.

"Încerc să nu îmi fac prea mari așteptări după Survivor, dar deja lumea mă oprește pe stradă să facem poze, să mă felicite pentru parcursul meu în competiție și pentru comportamentul meu, e un sentiment extraordinar. În următoarea perioadă îmi doresc să mă liniștesc, momentan, apoi voi face cursurile de instructor de fitness. Îmi încerc norocul în acest domeniu, mai ales că sunt dornic să le împărtășesc și altora din cunoștințele mele, să îi ajut să devină cea mai bună versiune a lor.", a declarat Marius Crăciun pentru viva.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.