La întoarcerea sa din Republica Dominicană, Zanni nu a avut parte doar de vești bune. La scurt timp după ce a ajuns în țară, a fost anunțat că fratele său de la cămin s-a sinucis, iar cu lacrimi în ochi Faimosul a vorbit despre cel alături de care a trăit ani de zile și pe care l-a iubit ca și cum ar fi fost parte din familia pe care el, de fapt, nu a avut-o niciodată. Recent, artistul a spus și care a fost ultimul mesaj pe care l-a primit din partea lui Alex, băiatul care și-a pus capăt zilelor.

Zanni ține foarte mult la oamenii din jurul său, iar pierderea prietenului său la afectat foarte, foarte tare. A fost impresionat când a aflat că Alex se înscrisese la Survivor doar pentru el, deoarece își dorea să își ceară scuze față de el și a considerat că este mediul perfect pentru a face acest lucru. Mai mult de atât, Zanni avea un mesaj de la el în care își cerea iertare că nu i-a spus anumite lucruri, la momentul potrivit.

Zanni, despre mesajul primit de la Alex înainte de a se sinucide

Artistul a fost mereu o sursă de inspirație pentru prietenul său, chiar dacă aveau momente în care se certau, iar lucrurile nu mergeau tocmai atât de bine între ei. Alex i-a spus câștigătorului Survivor România că îl așteaptă acasă, să beau un suc împreună, dar nu au mai apucat să se vadă, pentru că tânărul s-a sinucis. Momentant, Zannidache este în căutarea apartamentului perfect și a decis să filmeze fiecare moment, pentru a-i ține la curent pe cei de acasă cu tot ceea ce face.

"Am ajuns acasă, am văzut că avem mesaj de la el, în care își cerea scuze că nu mi-a spus anumite lucruri la timpul potrivit, că știe că am fost mereu lângă el, că am fost mereu o inspirație pentru el, chiar dacă noi ne certam și el nu recunoaștea treba asta. A zis că mă așteaptă la un suc, când ajung acasă. Am mai văzut o chestie, că el se înscrisese la Survivor pentru mine, că a zis că e cadrul ideal pentru el, să vină să își ceară scuze față de mine", a spus Zanni, potrivit wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.