Zanni este mare campion al acestui sezon Survivor România. Pe lângă faptul că a câștigat un număr impresionant de fani în urma participării sale la această emisiune, Faimosul a câștigat și o sumă mare de bani. După cum le-a spus chiar el oamenilor, acum ceva vreme, el și-a propus să își ia un apartament cu banii câștigați, iar recent a făcut un vlog în care mergea să își vadă viitoarea casă.

Așadar, de câteva zile bune, fostul concurent de la Survivor România este în căutarea locuinței perfecte la care a visat mereu și pentru care a luptat din greu în Republica Dominicană. îndrăgitul artist a filmat totul, pentru că le-a promis fanilor lui că îi va ține la curent cu tot ceea ce se petrece. Mulți au pariat pe faptul că el nu își va îndeplini visul așa cum a promis și că dezvăluirile sale au făcut parte din strategia sa de a-i convinge pe telespectatori să îi voteze, iar el le-a demonstrat că nu este chiar așa.

Zanni, adevărul despre banii câștigați la Survivor

„Am venit să vizionez un apartament, asta în ciuda celor care au spus că eu cu premiul o să îmi iau numai stupefiante. Să muriți de ciudă, că dorm eu în pat și voi pe lângă. Sunt băiat cuminte, eu nu fac niciodată, eu nu dreg. Vreau să am casa mea, liniștea mea. Să chem o femeie frumos, să gătească într-o bucătărie frumoasă, să vadă un băiat frumos, care e cuminte, la ora 10 maxim în casă”, a spus Zanni, pe YouTube.

În stilul lui caracteristic, artistul le-a dat peste nas celor care nu au avut încredere nici măcar o clipă în el și în intențiile sale. Au mai rămas doar câteva zile, până când Faimosul va reuși să se mute în propriul apartament și este mai fericit ca niciodată. La un moment dat, a avut o discuție cu unul dintre prietenii săi care a amuzat pe toată lumea.

„Ce faci, Zanni? Îți iei antibioticul? Mă, Zanni, ai zis că nu dai banii pe prostii? Nu pot să cred așa ceva!”, i-a zis prietenul său, pe vlog.

„Nu pot să îmi iau casă! Sunt dependent! M-ați prins! Lăsând gluma la o parte, sănătatea este pe primul loc. Acesta este antibiotic și probiotic”, i-a răspuns Zanni imediat.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 August 2021 - 09 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.