Ultimii ani din viața lui Lino Golden au fost uni plini de schimbări. Artistul a rupt orice fel de legătură cu Alex Velea și Antonia, cei care i-au fost ca niște părinți și care l-au primit în casa lor. Toată lumea știe ce rol important a avut Velea în cariera tânărului și cât de mult i-a ajutat pe el și pe prietenul său, Mario Fresh. Cel mai important lucru a fost că artistul a crezut în cei doi tineri, când nimeni nu o făcea, iar după ani întregi de muncă, piesele lor au ajuns să rupă topurile muzicale din România.

Ei bine, prietenia dintre ei nu a durat, iar anul trecut scandalul dintre ei a ocupat primele pagini ale ziarelor, timp de câteva săptămâni. După ce toată lumea a trecut peste momentele respective, se pare că Lino Golden a pățit-o din nou, iar din dezvăluirile sale reiese că îndrăgitul cântăreț a mai fost trădat de încă un prieten drag, iar în urma acestor întâmplări, a decis să le dea un sfat fanilor săi de pe social media. Acesta le-a spus să aibă grijă cu cine își împart viața, pentru că mai târziu vor regreta anumite lucruri, pentru că oamenii sunt falși.

Lino Golden, sfaturi pentru fanii lui

”Ai grijă cu cine îți împarți viața! La final vei regreta că ai arătat prea multe lucruri și ajungi să te gândești că persoana aia le folosește împotriva ta. Oamenii sunt așa falși”, a scris Lino Golden recent, pe contul său oficial de Instagram.

Nu doar din acest punt de vedere a avut de suferit artistul în ultimele luni din viața sa. După o relație de ani buni, el s-a despărțit și de persoana alături de care se vedea trăind veșnic și a suferit enorm în urma separării. Nici măcar admiratorii lor nu credeau că o vor lua pe drumuri diferite vreodată, dar nu a fost să fie, iar el s-a obișnuit cu ideea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 August 2021 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.