Nu mai este un secret pentru nimeni că Oana Roman nu mai păstrează legătura cu oamenii pe care îi considera prietenii săi, în trecut. Partenera de viață a lui Marius Elisei s-a depărtat ușor, ușor de toată lumea, iar recent le-a povestit fanilor ei de pe social media ce anume se ascunde în spatele deciziei pe care a luat-o. În ultima vreme, vedeta este foarte sinceră cu aceștia în ceea ce privește viața privată și le-a oferit detalii la care nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată să le audă din partea sa.

Trecerea anilor și-a pus serios amprenta pe Oana Roman. Vedeta s-a schimbat extrem de tare în ultima vreme, ci nu doar din punct de vedere al felului său de a fi, ci și din punct de vedere fizic. Oriunde este invitată și are ocazia, ea le amintește tuturor cât de mult a reușit să slăbească și specifică în mod clar că a fost nevoie să renunțe la hainele pe care le avea înainte. Nu doar la haine a decis să renunțe, ci și la oamenii din jurul ei. De ce? Ei bine, pentru că nu mai simte că are nevoie de acei oameni în viața sa.

Oana Roman, motivul pentru care a renunțat la prieteni

Fiind foarte activă pe Instagram, ea și-a deschis din nou inima în fața intenauților și le-a vorbit acestora despre prieteniile sale din trecut, cărora le-a spus adio. Îi place foarte tare să fie departe de toată lumea care roia în jurul său și să se concentreze mai mult pe familie. De când s-a măritat, a devenit mamă și a divorțat, Oana Roman s-a schimbat în totalitate. iar acest lucru se poate observa și din declarațiile pe care le-a făcut cu puțin timp în urmă, pe InstaStory.

”Am avut liniște departe de lume. Este pentru prima oară de mulți ani încoace când stau pe litoral în România și nu am fost în Mamaia decât o dată să mâncăm. Nu m-am văzut cu nimeni și nu am simțit nevoia să merg nicăieri. Îmi e tare bine departe de acea ”lume de oraș”, în care nu mă mai regăsesc deloc. Foarte mulți ani am trăit înconjurată de oameni cu care, de fapt, nu aveam nimic în comun. Am ieșit și m-am distrat în cluburi având impresia că e bine. Mi-a trebuit mult ca să înțeleg că nu era bine. Că nu era viața pe care mi-o doream de fapt. Că prea puțini din oamenii ăia aveau ce căuta în viața mea. În 2013 am hotărât să nu mai ies la cluburi deloc și să încep altă viață. Într-o zi mi-am dat seama că vreau altceva și Dumnezeu mi-a dat o familie pentru care am luptat și lupt în fiecare zi. Și mi-e de ajuns!”, a mărturisit Oana Roman, la Story.

Citeste si:
Cătălin Botezatu, trădat de cei mai buni prieteni: „Am colaborat cu...
Cătălin Botezatu, trădat de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 August 2021 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.