Theo Rose este în culmea fericirii, după ce și-a mai văzut un vis împlinit. Frumoasa artistă a muncit din greu pentru a ajunge atât de sus pe cât este acum, iar în clipa de față culege roadele muncii sale. Recent, cântăreața a postat o serie de imagini pe rețelele sociale în care le-a arătat fanilor săi cadoul frumos pe care l-a primit din partea partenerului său de viață, Alex Leonte, băărbatul care ar face orice săo vadă fericită în fiecare zi și care i-a fost alături chiar și în cele mai grele momente pe care a fost nevoită să le trăiască.

Multă lume a crezut că Theo Rose și Bogdan de la Ploiești formează un cuplu, dar fanii ei adevărați știu că lucrurile stau cu totul și cu totul diferit. În realitate, artista este împreună cu Alex Leonte de ani buni, se înțeleg de minune, iar relația lor este pe zi ce trece tot mai puternică, în ciua zvonurilor care au apărut în ultima vreme. Nepotul lui Nea Mărin îi demonstrează mereu cât de mult înseamnă pentru el, iar recent a luat-o prin surprindere într-un mod inedit, iar cântăreața aproape a început să plângă de fericire, cum era de așteptat.

Theo Rose, surprinsă plăcut de iubitul ei

Cei doi îndrăgostiți preferă să nu își declare sentimentele în public, doar că un asemenea cadou nu avea cum să treacă neobservat. Partenerul de viață al lui Theo Rose i-a dăruit vedetei mașina visurilor sale pe care și-a dorit mereu și de care s-a bucurat la nebunie. Foarte activă pe rețelele sociale, ea nu a putut ascunde acest gest minunat de fanii ei, iar imaginile au devenit imediat virale.

”Nu plânge, că te bat, dacă plângi”, i-a Alex Leonte iubitei sale, pe Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 August 2021 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.