Viata Alexandrei Stan s-a schimbat complet, după ce s-a căsătorit cu bărbatul visurilor sale, Emanuel Necatu. Dacă înainte, frumoasa artistă putea face tot ceea ce îi poftea inima, acum nu mai are aceeași libertate pe care o avea înainte de a ajunge înaintea altarului. Nu regretă nici măcar o secundă că este nevoită să renunțe la activitățile din trecut de dragul persoanei iubite, mai ales că totul merge atât de bine între ei.

Au trecut câteva zile bune de când Alexandra Stan și partenerul ei de viață s-au căsătorit. Cei doi au preferat să facă totul în mare secret, fără a-i vedea pe oamenii dragi alături de ei. Fanii ei au aflat din mediul online că s-a măritat, la câteva zile după ce a avut loc marele eveniment. Ei bine, nici nu a trecut multp vreme de atunci, iar Alexandra Stan face dezvăluiri de senzație despre viața de cuplu. Soțul ei a reușit să o cucerească prin felul lui de a fi, dar șli cu ajutorul complimentelor pe care i le făcea destul de des.

Alexandra Stan, moment de sinceritate în direct

De când este o femeie măritată, Alexandra Stan nu mai poate face tot ceea ce făcea înainte, ci nu pentru că nu și-ar dori lucrul acesta, ci pentru că soțul ei nu îi mai permite. Frumoasa cântăreață ar mai vrea, din când în când, să facă topless, dar Emanuel Necatu pare a nu fi deloc de acord cu ea. Mai în glumă, mai în serios, ea a discutat despre toate aceste lucruri chiar în cadrul unei emisiuni de televiziune.

”Eu as vrea să mai fac topless, dar nu mă mai lasă soțul de când m-am măritat. Eu făceam înainte, dar acum… M-ați invitat pe mine în emisiunea asta. Eu, femeie măritată… Ce o să zică soțul meu?”, a spus Alexandra Stan în cadrul unei emisiuni TV, potrivit spynews.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 August 2021 - 07 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.