După ce în urmă cu câteva săptămâni a anunțat că a luat sala, Florin Dumitrescu a afirmat faptul că este șofer cu acte în regulă. Juratul „Chefi la Cutite” a fost speriat de această experiență, însă este convins că se poate descurca în orice moment.

Am luat examenul. Aștept permisul. Stați în casă ??. Multumesc instructorului meu care m-a invatat cum sa imi depasesc frica de sala, legislatie, dar si cum sa conduc sa iau admis cu 0 greseli la traseu!”, a scris chef Florin Dumitrescu în cadrul postării de pe contul său de Instagram.

Florin Dumitrescu, speriat de probele examenului auto

„Celor cărora le este frică de sală, de examenul teoretic, așa cum și mie mi-a fost foarte, foarte mult timp, să facă cu domnul cu care am făcut eu legislația. Este cel mai șmecher pe zona asta și faptul că am luat sala, în mare parte i se datorează și dânsului, pentru că m-a făcut să înțeleg principiile șofatului. De sală mi-a fost cel mai frică, de când mă știu eu. Spuneam că sala este foarte grea, că întrebările sunt ciudate”, spunea Florin Dumitrescu după ce a luat sala.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Iulie 2021 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.