Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor și se pregătesc pentru venirea pe lume a primului lor copil. Vedetele au decorat și camera în care va locui bebelușul, mai rămâne doar să treacă ultima lună de sarcină, iar soția prezentatorului de la Neatza cu Răzvan și Dani să nască.

Viitoarea mămică este din ce în ce mai activă pe social media și le povestește fanilor ei despre evoluția sarcinii sale. Recent, fotomodelul le-a vorbit internauților despre momentul în care a crezut că va naște, pur și simplu. Frumoasa vedetă va aduce pe lume un băiețel în aproximativ o lună, dar s-a speriat atât de tare, după ce i s-a pus un cârcel din cauza căruia a crezut că va ajunge la spital.

Gabriela Prisăcariu a crezut că va naște mai devreme

„Că tot mă lăudam eu ce bine dorm, ei bine de trei nopți canapeaua este cea mai bună prietenă a mea. De dimineață pe la ora 6 m-a luat un cârcel, am crezut că nasc direct. În general e frumos să fi însărcinată în luna a opta, îmi place mult”, a dezvăluit Gabriela Prisăcariu, pe Story.

În rest, partenera de viață a lui Dani Oțil iubește perioada sarcinii și crede că va duce lipsa acestor zile. Mai mult de atât, unii sunt foarte curioși să afle ce nume au ales cei doi îndrăgostiți pentru fiul lor, dar le-a sugerat să nu mai insiste, pentru că nu are un răspuns de oferit, deoarece încă nu știu nici eu ce nume le va purta copilul. Nu s-a putut abține să nu le ofere, totuși, un răspuns ironic.

„Nu mă mai întrebați ce nume o să aibă bebelușul, pentru că habar nu avem. Suntem niște părinți praf. Dacă aveți sugestii, le aștept aici. Porecla lui, încă de când am rămas însărcinată, este Cârcel. Nu am avut niciodată cârcei până să rămân însărcinată. După cârcelul de dimineață mă gândesc serios să îi pun numele Cârcel, ce are?”, a mai declarat Gabriela Prisăcariu


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iulie 2021 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.