Bianca Drăgușanu continuă seria dezvăluirilor bombă. Vedeta a afirmat că regretă enorm relația pe care a avut-u cu Alex Bodi, că se bucură de faptul că a fost cu Victor Slav și că a luat naștere fiica sa și că Vica Blochina este o trădătoare, pe care a preferat să o elimine din viața sa. Asta nu este tot. Invitată la Teo Show, a făcut câteva dezvăluiri uluitoare despre Cristi Borcea, refuzând să îi pronunțe numele, pentru a nu se supăra soția sa.

Diva nu s-a mai putut abține și când i-a fost adresată întrebarea legată de un bărbat celebru care i-a făcut avansuri, a dat tot din casă. Se pare că a fost curtată, acum mai mulți ani de zile, chiar de către Cristi Borcea. Fosta asistentă TV le-a dat de înțeles telespectatorilor că despre el este vorba, fără a-i spune numele. Întrebarea incomodă nu i-a pus capac vedetei, așa cum sperau gazdele emisiunii, pentru că este o femeie asumată.

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri bombă despre Borcea

Omului de afaceri i s-a pus pata pe Bianca Drăgușanu și a încercat să o cucerească, dar fără rezultat. Nu și-a dorit să aibă o relație cu el, pentru că este recunoscut pentru faptul că multe femei i-au dat târcoale. Ei bine, blondina a dat surprins pe toată lumea cu răspunsul ei, din cadrul emisiunii, iar mulți sunt deja curioși dacă fostul selecționer de la Dinamo va reacționa în vreun fel în urma declarațiilor pe care le-a dat ea.

„E un bărbat cu care toate femeile rămân gravide când se întâlnesc. Nu vreau să-i rostesc numele aici că se supără nevasta lui, e însurat și are copii. De altfel, are mulți copii”, a declarat Bianca Drăgușanu la Teo Show.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iulie 2021 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.