Albert Oprea a luat-o pe urmele lui Jador. De ce spunem asta? Ei bine, pentru că la scurt timp după ce și-a manelistul și-a distrus mașina într-un accident de mașină, fostul Războinic și-a anunțat fanii din mediul online că și el a fost nevoit să treacă prin aceeași situație. Fostul concurent de la Survivor România a ținut să le povestească persoanelor care îl urmăresc și care este starea în care se află, pentru ca nimeni să nu se îngrijoreze pentru el.

Fără dar și poate, Albert Oprea s-a situat pe lista celor mai îndrăgiți concurenți ai acestui sezon de la Survivor România. Săptămâni întregi, fostul Războinic a avut parte de toată susținerea din partea celor de acasă și s-a bucurat de voturile lor, care l-au ținut în concurs până aproape de marea finală a emisiunii. Chiar dacă nu s-a întors acasă cu marele premiu, el s-a întors din Republica Dominicană cu mulți fani, pe rețelele sociale.

Albert Oprea, primele declarații despre accident

Recent, oamenii care l-au ținut și în concurs, dar și după tareminarea lui, și-au făcut griji serioase pentru starea sa de sănătate, după ce el a anunțat că a făcut un accident cu mașina. La Story, Albert Oprea a încercat să le explice internauților tot ceea ce s-a întâmplat și le-a transmis, de asemenea, că nu a fost nimic grav și că este bine. El luase decizia de a merge la alergat, seara trecută, moment în care mașina sa a fost lovită din spate.

„Am ieșit la alergat. Prima oară m-a lovit cineva în spate, am făcut accident cu mașina. Nu e nimic grav. Când să mă duc la alergat a început ploaia. Încercare eșuată, poate pe mâine”, a declarat Albert Oprea, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iulie 2021 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.