Deși este o femeie împlinită din multe puncte de vedere, Bianca Drăgușanu are și ea regretele ei. Diva este genul acela de persoană deschisă, care vorbește sincer despre ea și despre viața. Recent, invitată în cadrul emisiunii Teo Show, unde a vorbit despre prietenele care au trădat-o, printre care se afla și Vica Blochina, a amintit și care sunt relațiile pe care le-a avut și pe pe care le regretă din toată inima.

Dragostea este de cele mai multe ori oarbă și fix așa au stat lucrurile și în cazul fostei partenere de viață de-ale lui Alex Bodi. Ea a avut o singură relație serioasă de care nu îi pare rău, iar aceea este cea pe care a avut-o cu tatăl fiicei sale și asta doar pentru că i-a dăruit o minune de copil pe care îl iubește din tot sufletul ei. De fiecare dată a recunoscut ceea ce a fost greșit în acțiunile sale și a demonstrat că este o femeie asumată, iar declarațiile pe care le-a dat recent i-au lăsat mască pe fani.

Care sunt regretele Biancăi Drăgușanu

„Ar fi doi, cu unul m-am casatorit, atât de proastă am fost, încât m-am și măritat cu el, dar nu cu Victor Slav. Am și uitat cum îl cheamă, am probleme cu memoria. Cu al doilea am avut o scurtă relație, nu a fost ce trebuie, Tristan”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Teo Show.

Retail jobs

Una dintre relațiie pe care le regretă cel mai mult este cea pe care a avut cu Alex Bodi și care a durat mai bine de doi ani. Aceasta i-a lăsat vedetei un gust amar, din cauza scandalurilor pe care le-au avut, discuțiilor și tuturor problemelor pe care el i le-a creat și despre care, de cele mai multe ori, îi este foarte greu să vorbească. L-a iubit, în schimb, foarte mult pe Adrian Cristea, partenerul ei de viață de acum 10 ani, pentru care era în stare să renunțe la tot, dar a realizat că nu merită efortul.

„Fostul meu iubit, de acum 10 ani, Adrian Cristea, m-am mutat la Cluj și mi-am pierdut câțiva ani din viață lângă un bărbat care nu a meritat. M-a și cerut la acel moment,. Eram dispusă să renunț la tot ce aveam, m-am și urcat în avion, m-am dus după el, dar nu a meritat”, a mai spus Bianca Drăgușanu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.