Dan Capatos este cunoscut de toată lumea, iar emisiunea sa este urmărită de mii de români în fiecare seară. Cu toate acestea, foarte puțini știu despre el că se confruntă cu grave probleme de sănătate care îi dau mari bătăi de cap. Toate acestea au pornit de la atacul ischemic tranzitoriu pe care l-a suferit în 2019 și în urma căruia a rămas cu sechele.

Gazda emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars a suferit, acum mai bine de doi ani, un atac cerebral care i-a pus viața în pericol. Deși pare că în momentul de față nu mai este afectat de cele întâmplate, lucrurile nu stau deloc așa, iar el a mers recent la un control mai amănunțit, iar ceea ce a aflat de la cadrele medicale este foarte, foarte grav. Dan Capatos a început să își facă și mai multe griji pentru el și pentru sănătatea lui.

Dan Capatos a reușit să îngrijoreze pe toată lumea

Îndrăgitul prezentator a fost avertizat că ar putea fi predispus la alte afecțiuni mult mai grave. El este nevoit să aibă mare grijă la stilul său de viață, pentru a nu suferi de Alzheimer sau, cine știe, de demență. Dan Capatos a vorbit și despre cum s-a simțit în momentul atacului respectiv, după ce timp de un sfert de oră a fost paralizat pe partea stângă și a avut chiar și un puseu de tensiune. Cauza tuturor problemelor sale este hipertensiunea artertială de care suferă de ani buni.

„Doctorii mi-au spus ultima dată că sunt predispus în viitor la demență și Alzheimer. Lumea nu știe că intru la bolnavi cronici! Am făcut atac ischemic tranzitoriu acum doi ani, când nu-mi mai simțeam jumătate de cap. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea. Și asta din cauza hipertensiunii arteriale de care sufăr de mai multă vreme”, a povestit Dan Capatos.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.