Raluca Tănase a povestit despre experiențele sale amoroase, dezvăluind faptul că a fost înșelată în repetate rânduri de-a lungul timpului. Fosta membră a trupei „Bambi” susține că ea nu a făcut nimic greșit în relațiile precedente și că „așa au stat lucrurile”.

Cântăreața de 37 de ani a recunoscut că a fost înșelată de mai multe ori de foștii săi parteneri.

„În câteva dintre relații am fost înșelată și ăsta a fost motivul pentru care am rupt relația. Nu consider că nu am făcut eu ce trebuia, așa au stat lucrurile. Eu nu plec așa pur și simplu din relații. Suntem temperamentală în relații, sunt posesivă, geloasă și îmi spun punctul de vedere de fiecare dată”, a spus Raluca Tănase, potrivit CAN-CAN.ro.

Raluca a povestit despre relația pe care a avut-o cu Cristi Mitea, un cunoscut fotbalist cu care cântăreața a împărțit 4 ani din viață:

„Aș numi-o relație curată, copilărie, o relație copilărească. A fost prima mea relație, aveam 18 ani. Nu cred că aș fi fost acum cu el, pentru că noi eram doi copii, care abia se descopereau ei înșiși. Am avut o relație de 4 ani, în care noi ne-am maturizat diferit. Eu începusem să evoluez pe alte planuri, el, pe alte planuri, nu mai mă regăseam. Fotbalist foarte bun. Suflet curat”, a mai declarat vedeta.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.