Fiica Andreei Esca a fost surprinsă în aeroport, la întoarcerea din vacanța pe care a avut-o în Mykonos, alături de un băiat nou. Cu atât mai mult, Alexia a fost atât de obosită încât și-a așezat capul pe picioarele acestuia, gest ce a stârnit controverse. Iubitul acesteia, Mario Fresh, a postat un mesaj pe Instastory, după ce a anunțat că nu se simte foarte bine.

Alexia Eram a ales să plece în Mykonos, așa-numitul „paradis” în care vedetele doresc să ajungă pentru a se relaxa alături de prieteni sau familie. Fiica Andreei Esca, într-un mod surprinzător, nu a plecat în vacanță cu iubitul său, ci cu un alt băiat misterios. În timpul așteptării epuizante, aceasta și-a așezat capul pe picioarele tânărului, lucru ce a stârnit imediat controverse.

Potrivit unor surse, tânărul misterios nu este un necunoscut. Acesta face parte chiar din anturajul lui Mario Fresh și studiază în Londra, acolo unde Alexia urmează un program de masterat. Tânăra de 21 de ani studiază la o universitate prestigioasă, ”University For the Creative Arts”, secția Marketing, Publicitate și Relații publice.

Mario Fresh, prima reacție: „Hai, pa!”

Iubitul Alexei, Mario Fresh, nu a spus prea multe despre subiectul acesta, prima sa declarație fiind făcută pe Instastory în timp ce alerga pe bandă. Acesta a scris un simplu „Hai, pa!” fără prea multe explicații.

Cu câteva ore în urmă, Mario și-a anunțat fanii că nu se simte prea bine și că are nevoie de pastile în acest sens:

„Caracal, fiți gata, pentru că am fost la farmacie, mi-am cumpărat medicamentele ajutătoare pentru vocea mea care este de lup momentan. Dar sâmbătă voi fi în regulă și voi putea tine concertul.”, a spus cântărețul.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.