Răzvan Fodor nu vorbește prea des despre trecutul lui și despre familie, dar și când o face reușește să atragă toată atenția asupra lui. Soțul prezentatoarei de la Chefi la Cuțite a fost inivitatul lui Speak în poscast-ul său de pe YouTube și și-a deschis inima în fața celor care îi urmăreau. Mai mult de atât, el a deschis și un subiect puțin mai sensibil pentru el și anume perioada în care „nu îi dădeau banii afară din casă”.

Prezentatorul show-ului „Buracul” este foarte sincer cu fanii lui, iar la un moment dat le-a vorbit acestora despre cât de greu îi este când soția lui este plecată de acasă. Faptul că ea a lipsit câteva luni bune de acasă, fiind implicată într-un proiect de suflet, i-a dat mari bătăi de cap vedetei. A fost nevoit să se descurce fără ea, să aibă grijă de copil, să participe la filmări și să își ia rolul de tată în serios, așa cum nu a făcut-o niciodată până acum.

Răzvan Fodor, moment de sinceritate în fața oamenilor

Mai apoi, a vorbit despre începuturile relației sale cu Irina Fodor, când aveau o perioadă foarte aglomerată și când fiecare era implicat în câte un proiect care le lua foarte mult din timpul pe care l-ar fi putut petrece împreună. Răzvan Fodor a mai spus și că aveau o vreme când erau nevoiți să își împartă banii, astfel încât să fie siguri că le ajunge pe tot parcursul unui an, pentru că lucrurile nu le mergeau atât de bine ca acum.

Eu trag acasă. Am avut niște ani în care am stat mai mult acasă cu copilul, și eu, și Irina. Aveam amândoi câte două proiecte de colaborare. Adică eu aveam 45 de zile de filmare de la un alt post de televiziune și Irina avea 20 de zile de filmare și apoi alte 30 de zile altădată. Nu pot să spun că ne dădeau banii afară din casă. Am făcut din bugetul ăla… l-am împărțit pe 12 luni. Nouă ne-a ieșit în perioada aia o viață atât de frumoasă și un parenting corect pentru copil, de nu-ți poți imagina. Noi am tăiat din cât am fi putut să facem ca și buget al familiei și nu făceam rabat la mai nimic din banii ăia. Normal, nu te duceai în vacanță de 15.000 de euro. Nu-ți schimbi mașina și nici ceva prin casă…”, a declarat Răzvan Fodor în podcast-ul găzduit de Speak.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.