Bunica lui Alex Velea, Constanța Virginica, a ajuns în culmea disperării și a făcut o serie de dezvăluiri emoționante, în direct. Femeia își dorește să îi fie auzit strigătul de ajutor, după ce a susținut că a fost abandonată de întreaga sa familie. Singura dorință a bătrânei este să moară liniștită, pentru că simte că nu mai are prea multe zile de trăit. 

Constanța Virginica este femeia care l-a crescut pe Alex Velea, care l-a educat și care a avut grijă ca artistului să nu îi lipsească absolut nimic. Acum, la cei 86 de ani ai săi, femeia și-a spus oful în fața camerelor de filmat, cu durere în durere în suflet. A susținut că trei ani de zile toți cei dragi au uitat de ea, inclusiv viitorul soț al Antoniei, cât și tatăl acestuia. Mai mult de atât, bunica artistului nu poate înțelege de ce nimeni nu mai ia legătura cu ea.

Bunica lui Velea, declarații pline de durere

Singura problemă pe care a avut-o în trecut a fost legată de nora sa, mama lui Alex Velea, pe care nu a avut-o deloc la suflet și cu care se certa destul de des. În tot acest timp, în care cei din familia ei nu au vrut să mai audă de ea, femeia a avut singurul sprijin în vecinii care i-au întins o mână de ajutor, mai ales că este și bolnavă. Constanța Virginica este, așadar, nevoită să se descurce de una singură și este foarte, foarte supărată că persoanele care ține nu o sună nici măcar să vadă în ce stare este.

„Nu merit asta. Viața mea care a fost? Să am grijă de copii. M-am supărat pe el. L-am crescut, am răcit la rinichi, plecam pe jos, a fost o iarnă grea și n-am vrut să-l las singur acasă. Până a trecut în a 5-a m-am dus la ei în Lăpuș. Sunt atâția ani în care eu n-am mâncat la ei în casă. Nu mă întreabă dacă am bani. Eram datoare și la întreținere. Sunt vreo 3 ani de când nu am vorbit cu familia. Nu s-au întrebat dacă am bani pentru medicamente, cum mă simt. M-au ajutat vecinii. Ce să fac? Să mă milogesc?”, a declarat bunica artistului, la Acces Direct.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.