Cristina Cioran a născut zilele trecute prematur și în timp ce ei i s-a permis să meargă acasă, fiica ei a fost nevoită să mai stea internată în spital. Micuța va mai sta în incubator, până în momentul în care va crește destul de mult pentru ca mama ei să o poată lua de acolo. Cu toate acestea, vedeta a decis să meargă pentru câteva zile la mare cu partenerul ei de viață, iar internauții au taxat-o scump pentru fapta sa.

Toată lumea știe deja că îndrăgita actriță ar fi trebuit să nască, de fapt, în luna septembrie. Din cauza unor probleme serioase de sănătate, Ema a venit pe lume mai devreme. La început, nimeni nu i-a dat șanse prea mari de supraviețuire, dar copilul este în afara oricărui pericol și chiar respiră singur, ceea ce este foarte important pentru cei care i-au dat viață. După toate clipele de coșmar pe care le-a trăit, vedeta se pare că își revine încetul cu încetul.

Cristina Cioran a simțit nevoia să se apere

Fanii și-au putut da seama de faptul că este mai bine, după ce a postat câteva imagini de la mare în care se afla în compania tatălui fiicei sale. Multor persoane din mediul online nu li s-a părut potrivit ca ea să se distreze la mare, în timp ce fiica sa este încă în spital și i-au transmis tot felul de mesaje urâte care au deranjat-o la culme pe proaspăta mămică. Vedeta a simțit nevoia să sară în apărarea sa și le-a spus fanilor, pe Story, tot ceea ce avea pe suflet. Ea a povestit că a mers o zi la mare, la mama ei, pentru că este din Constanta. Simțea nevoia să discute față în față, pentru că sunt lucruri pe care nu i le poate explica la telefon.

”Simt nevoia să dau niște explicații. Am fost o zi la mama, eu sunt din Constanța și am fost o zi la mama. Sunt lucruri pe care trebuie să le discutăm, pe care trebuie să le facem și de multe ori nu este suficient un telefon. Îi mulțumesc iubitului meu că nu mă lasă să stau în casă, să pic în vreo depresie și cu orice ocazie mă scoate din casă. Mi-e foarte greu să accept situația, dar asta este! Sper ca într-o săptămână-două să iasă de la incubator și să vedem ce pas urmează. E un drum lung, dar am oameni lângă mine care mă susțin, mă încurajează și mă înțeleg. Noapte bună vă doresc și vă mai spun mâine”, a explicat Cristina Cioran, pe Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.