Bianca Drăgușanu a făcut o afirmație, în cadrul emisiunii Teo Show, care pe mulți dintre telespectatori i-a lăsat cu gura căscată. Diva a mărturisit care este singurul bărbat pe care l-ar mai lua de soț și care este cel care a iubit-o cel mai mult dintre toate persoanele cu care aceasta a avut o relație. Coincidență sau nu, ea a fost cea mai importantă femeie din viața lui și nici acum nu o poate uita, deși fiecare și-a continuat viața.

Bianca Drăgușanu a avut un moment de sinceritate, în direct, în care a vorbit despre prietenele care au trădat-o, despre bărbații din viața sa, dar și despre multe alte lucruri importante pe care le-a trăit. La un moment dat, blondina a spus că s-ar întoarce oricând la prima și marea ei iubire și anume Cătălin Botezatu. În opinia sa, el este bărbatul care a iubit-o și a respectat-o cel mai mult dintre toți pe care i-a avut. Mai mult de atât, îndrăgitul designer încă are o impresie bună despre ea și nu a zis niciodată că nu i-ar plăcea să revină în brațele sale.

Bianca Drăgușanu ar vrea să se mărite cu Bote

După toate aceste declarații surprinzătoare, Bianca Drăgușanu a ținut să precizeze și faptul că tot el este bărbatul pe care l-a mințit cel mai mult în relația lor, pentru că își dorea să îl protejeze. Chiar dacă lucrurile nu au mers tocmai bine între cei doi, tot el este persoana alături de care se mai vede căsătorită. În plus, diva regretă aproape toate relațiile pe care le-a avut, excepție făcând cea cu Victor Slav, iar asta doar pentru că au o fetiță împreună.

„Eu nu mint, omit adevăruri, ca să protejez. Foarte mult și foarte mult timp l-am protejat pe Cătălin Botezatu. El mă iubește cel mai mult dintre toți bărbații cu care am fost, și eu pe el. Până la urmă cred ca facem nuntă”, a declarat Bianca Drăgușanu la Teo Show.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.