După ce presa a speculat că Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit, Paul Mantea a confirmat zvonurile. Astfel, cei doi au ales să meargă pe căi diferite, Irinel Columbeanu fiind complet impresionat de veste.

Milionarul Paul Mantea, cel care a ajutat-o pe Moni atunci când s-a mutat în America, a vorbit despre despărțirea-bombă. Potrivit acestuia, Mr. Pink și ”fosta scorpie de la Izvorani” au decis să meargă pe drumuri separate:

Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații”, a declarat Paul Mantea.

Irinel Columbeanu, șocat de veste

Se pare că Irinel Columbeanu nu știa nimic despre acest subiect și a fost complet uimit de vestea primită:

Eu nu cred așa ceva, părerea mea este că e o glumă. Când am vorbit cu Irinuca era foarte bine, mi-a spus că fusese la ziua unui prieten. În rest, nu știu nimic, nu am primit nicio informație cu privire la acest lucru cum că s-ar fi despărțit.

Nu am auzit așa ceva, mă întreb dacă nu este glumă. Nu am primit niciun telefon de la Monica să îmi spună acest lucru. Fetița nu este la mine”, a declarat și Irinel pentru sursa citată.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Iulie 2021 - 06 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.