Oana Roman a mai făcut un gest prin intermediul căruia și-a propus să le închidă gura răutăcioșilor, după ce a fost criticată în repetate rânduri din cauza aspectului său fizic. Vedeta a postat o imagine de senzație în care apare fără niciun strop de machiaj și, de asemenea, fără niciun filtru, iar oamenii care o urmăresc au rămas pur și simplu mască.

Multe au fost momentele în care partenera de viață a lui Marius Elisei a fost criticată din pricina imaginilor pe care le-a postat pe rețelele sociale. În plus, internauții nu s-au putut abține să nu se lege și de faptul că își editează în exces imaginile de pe rețelele sociale. Una dintre vedetele care i-a antrenat pe urmăritorii ei să îi trimită tot felul de mesaje răutăcioase a fost Oana Zăvoranu, care și-a propus să o distrugă pe ea, dar și pe alte persoane publice.

Oana Roman, imagine de milioane

Oana Roman a ținut să precizeze că până la vârsta de 45 de ani nu și-a făcut nicio intervenție estetică și este mândră de faptul că își permite să iasă din casă fără niciun pic de machiaj. Mai mult de atât, se bucură că în ciuda faptului că a dat jos multe kilograme, pielea de pe față este încă bine. Fiica lui Petre Roman nu a dat niciodată o prea mare importanță aspectului fizic, după cum a povestit și ea pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Iulie 2021 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.